Header Ads

Wolfteam Log Hatası Çözümü

Wolfteam oyuncularının hep karşılaşmış olduğu hata olan log hatasının çözümü pek bilinmiyor. Fakat problemler.org sitesi olarak araştırdık ve bu hataya çözüm bulduk. Wolfteam log problemi çözümü ilk kez sitemizde!

Wolfteam log hatası iyi mi giderilir?

Log hatasını gidermek için şu seçeneklerden birisini deneyin.
  • Başlat kısmına gelin. Arama yerine %temp% yazın ve karşınıza çıkan tüm dosyaları seçip silin. Merak etmeyin sisteminize zarar gelmez. Oradakilerin hepsi boş dosyalardır. Sildikten sonrasında bilgisayarınızı tekrardan başlatıp oyuna girmeyi deneyin.
  • Eğer hiçbir şey işe yaramıyorsa Oyunu bilgisayarınızdan tamamen kaldırıp tekrardan yükleyin. Problem ortadan kalkacaktır. Kalkmazsa mesele işletim sisteminizdendir.
  • Başlat’tan Çalıştır’a yere regedit yazın. HKEY_LOCAL_MACHINE kısmına giriyoruz. SERVICES kısmına tıklıyoruz. Karşınıza gelen yerde xhunter1 isminde şeyleri tamamen siliyoruz. Sildikten sonrasında oyuna girmeyi deneyin.
Tüm bu tarz şeyleri deneyin, mesele ne olursa olsun ortadan kalkacaktır. Eğer wolfteam log hatasını gene vermeye devam ediyorsa 2. maddede belirttiğimiz benzer biçimde oyunu tamamen bilgisayarınızdan silin, sitesinden yeniden indirin, kuru n.

Hiç yorum yok