Header Ads

Otomatik Haber & Yazı Botu . ( Yanında Özgünleşitirici ile beraber) Wordpress

Bugün size wordpress ile kullanılan 2 farklı eklentiden Bahsedecegim. Wordpress Automatic ve Wordpress Spinner


Bir haber Sitesi Ve ya Bir döküman Farketmez . Haberleri veya Dökümanları Otomatik olarak Sitenizde Paylaşılmasını hemde kategoriye özel şecenekleri ile kullanabiliyorsunuz Hemde Yazıyı otomatik olarak Özgünleştirebileceksiniz.

1.si Wordpress Automatic. İçinde Rss den tutun Youtube Kanalına Kadar Tüm Videoları Haberleri ve ya Yazıları .. Seçtiginiz Kategorilere göre seçtiginiz ayarlara göre  bir kere Düzenlemeniz halinde  aylarca Yıllarca dokunmasanız bile otomatik olarak sitenize nasıl çekilecegini Gösterecegim.

Birkaç Görsel Göstereyim.




Bu resimde gördügünüz gibi Birden fazla kategori ye birden fazla rss ile siteye haber çekiliyor. 2000 e kadar haber her bir campaign sınırı var bunu yukseltebiliyorsunuz.
sitede genel  türkiye gündemi spor tatil gibi kategorilerim mevcut..  aldıgım rss linklerini bu eklentiye yazdıktan sora rss linklerini ekledim ve şuanda otomatik olarak haberler giriliyor..

Birazda Ayarlar Kısmına geçelim Nasıl yapıldığına dair.

Sol Kısımdan New Campaign dedikten sonra















Her1 dakikada verilmiş olan Rss de bir haber girilmiş ise test edip sitenize aktarıyor.. Sizin Hiçbirşey Yapmanıza gerek Kalmıyor..

Örnek olarak http://okimkinediyor.cf/ bakabilirsiniz.

Siteye otomatik haber girmesine ragmen test etmek isteyenlere özel olarak herşeyi yaptıktan sonra resimdeki gibi oynatma tusuna basarsanız hemen bir haberi girecektir.

Ayarlar Kısmında özgünleştirici aktif edilebilir ama Sağlam olması için
Buradan inceleyip Ayarlayabilrsiniz.

Kafanıza takılan sorular olursa Yazabilirsiniz.

Link : https://codecanyon.net/item/wordpress-automatic-plugin/1904470

Hiç yorum yok